ga ni subaruja ko bi crknu kr to je pa pr men blo dokazano ko sm ze mislu de ga bom dal na odpad ko mi je jermen preskocu
Zakaj ne vžge oz. "crkne"
- LIX LEGACY
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 97
- Kraj: celje
hmm...konektorje si tu menju
===????.. ti mogce lcka gori check engine...ka pa avto ko ga prizigas se mogoce kej cudno zaganja..tak kokr de bi se hotu na presledke
ga ni subaruja ko bi crknu kr to je pa pr men blo dokazano ko sm ze mislu de ga bom dal na odpad ko mi je jermen preskocu
BRUUUM FRT BRUU-UUUM FRT BRUU-M POL PA KMAL PRIDE PETA IN POGREŠANA JE ŠESTA :=)
- LIX LEGACY
- Uporabnik foruma
ni treba konektorjow mwnjat sam preprici se da delajo...jst sm mel podobno paniko pa sm probu pumpo ce dela najprej kr z akomulatorjom od motorja
pol sm vidu da pumpa dela pa sm vidu de je konektor fuč
sej se ga neboš losu... kr te to obsede
sej se ga neboš losu... kr te to obsede
BRUUUM FRT BRUU-UUUM FRT BRUU-M POL PA KMAL PRIDE PETA IN POGREŠANA JE ŠESTA :=)
Živjo,
Matjaž je v službi dopoldan, popoldan greva na en RD, pa kar z motorjem, ker je mal bižje. Do vas z avtom niti ne morva, pa tud če bi hotla, ker ne vžge. Moj Clio se pa pregreva, sine pravi, da je verjetno termostikalo, ker vetrnica ne dela.
Bo moj sin danes popoldan (oba) mal pogledal, zakaj ne vžge. Vam jutri poveva, kako je na stvari.
Ja, včeraj je bil res petek, 13-ti, pa čeprav nisem vraževerna.
Matjaž je v službi dopoldan, popoldan greva na en RD, pa kar z motorjem, ker je mal bižje. Do vas z avtom niti ne morva, pa tud če bi hotla, ker ne vžge. Moj Clio se pa pregreva, sine pravi, da je verjetno termostikalo, ker vetrnica ne dela.
Bo moj sin danes popoldan (oba) mal pogledal, zakaj ne vžge. Vam jutri poveva, kako je na stvari.
Ja, včeraj je bil res petek, 13-ti, pa čeprav nisem vraževerna.
- LIX LEGACY
- Uporabnik foruma
Fino da ste porihtal.
Je pa tole lep primer "popravljanja na daljavo"...
Subi92 te je takoj (2. objava) vprašal, če imaš iskro... odgovora ni bilo... pravtako ni bilo odgovora, kako je z Checkengine lučko,...
Nato smo zatavali v področje benc. črpalke... pa še tam nisi povedal, kakšni so kontakti...
Težava teh "svetovanj" in "popravil" prek foruma je pomanjkanje informacij - predvsem povratnih kaj ste pregledal, kaj niste, kaj dela, kaj ne dela... in potem je težko furat sistematiko popravila...
Vaja dela mojstra... bo drugič bolje.
Je pa tole lep primer "popravljanja na daljavo"...
Subi92 te je takoj (2. objava) vprašal, če imaš iskro... odgovora ni bilo... pravtako ni bilo odgovora, kako je z Checkengine lučko,...
Nato smo zatavali v področje benc. črpalke... pa še tam nisi povedal, kakšni so kontakti...
Težava teh "svetovanj" in "popravil" prek foruma je pomanjkanje informacij - predvsem povratnih kaj ste pregledal, kaj niste, kaj dela, kaj ne dela... in potem je težko furat sistematiko popravila...
Vaja dela mojstra... bo drugič bolje.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
- LIX LEGACY
- Uporabnik foruma
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov