EJ18 Nima moči pri nizkih obratih

Legacy - najštevilčnejši predstavnik na naših cestah in njegov "terenski" brat - Outback
Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7945
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 26. Julij 2006, 23:30

Najprej en lep pozdrav novemu uporabniku :-a
Takoj za uspešno rešitvijo tvojega problema (rešitve imaš na dlani kljub nekolikšnem čiščenju iz moje strani), še kaj več povej v temi KLIK http://www.subaru-slo.net/viewtopic.php?t=13&start=45

LP

tomaž
Uporabnik foruma
Prispevki: 23
Kraj: Vinje

Urejeno

Odgovor Avtor: tomaž » 27. Julij 2006, 14:46

:D Se spravim zjutraj na interservice po MAF senzor, ker drugo je bilo itak vse pregledano.Pa so vseeno še kable pogledal, so v redu.Potem pa sname kapce s svečk pa jih natakne samo do tesnilnega roba, se pravi ne do konca nazaj.Mašina se neha zaganjat, še en krog po dvorišču - dela.Kapce svečk eno po eno do konca, pri tretji se začne zaganjat.Ko je bila stisnjena do konca med svečko in glavo je kapca začela prebijat.Zamenjam za drugo in dela normalno. :oops: Kako sem jest sprobaval pred časom - motor je delal - kapce sem snel eno po eno - takoj razlika v obratih pa zaganja - pa kapco do konca nazaj in hop na drugo.Kable sem pa z razpršilko navlažil, nič prebijanja in je zame ok.Torej nisem uspel ugotoviti napake na kapci svečke.Šola za drugič.Zaenkrat dela ok. :lol:

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7945
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 27. Julij 2006, 16:20

A si za rabljeno robo povprašal naokoli, ker mi maf senzor nekako ne deluje poceni - samo predlog :shock:

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov