Moj Legacy 2.5 BE 1999, Automatic, Sedan
- SubaruLove
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 592
- Kraj: Ljubljana
Re: Bodoca Subarujka :)
Definitivno mat!
:.sup :.sup komaj cakam, rezultat pa vam slikam
no saj ko bo avto pri meni se ne boste resili slik haha
:mrgreen:
Tele feltne so tako grde, da ne bo nobena barva pomagala. Rajši daj pokrove čez, saj so tudi lahko črni.LSlabe napisal/-a:Kupi ene primerne litke za poleti, čez zimo pa radkape čez tele :.sup
Don't allow your mind tell your heart what to do.
- SubaruLove
- Uporabnik foruma
Haha
no jaz jih vseeno najprej zrihtam potem pa ce bo res kriza in grdo pa dam se radkape gor, itak pa se malo pa bo cas za lepe feltnice tako da potem sem mirna do naslednje (slane -.-) zime 
Zaradi te površinske rje naj te ne preveč skrbi, razen to da izgleda slabo, navadno ne napreduje toliko, da bi bila platišča kaj manj varna. Se pa strinjam, da je lepo prebarvati, da izgleda lepše.
Bolj naj te skrbi rja na zadnjih blatnikih. Ko bo avto doma, odstrani stranske obloge prtljažnika in poglej tam kjer se zunanja pločevina stika z notranjo pločevino blatnika. Mogoče je dobro tja notri našpricati kakšen Dinitrol ML ali Dinitrol 41, da preprečiš rjavenje v prihodnosti.
(Verjemi se splača si vzeti čas sedaj, ko tam še ni rje oz. da jo zausaviš sedaj ko je šele v začetni fazi. Ker ko pokuka ven na zunanji strani blatnika je že prepozno...)
Rja se rada pojavi tudi pod vratci za tankanje bencina. Saj se znotraj odprtine za tankanje zadržuje voda, ki počasi pronica skozi spoj med pločevinama in zato začne rjaveti na spoju in na robu pod vratci. Tudi tam je dobro premazati (od znotraj in od zunaj) nekakšnim rust preventer-jem in nekako zatesniti spoj.
Pa dosti varnih kilometrov!
LP M
Bolj naj te skrbi rja na zadnjih blatnikih. Ko bo avto doma, odstrani stranske obloge prtljažnika in poglej tam kjer se zunanja pločevina stika z notranjo pločevino blatnika. Mogoče je dobro tja notri našpricati kakšen Dinitrol ML ali Dinitrol 41, da preprečiš rjavenje v prihodnosti.
(Verjemi se splača si vzeti čas sedaj, ko tam še ni rje oz. da jo zausaviš sedaj ko je šele v začetni fazi. Ker ko pokuka ven na zunanji strani blatnika je že prepozno...)
Rja se rada pojavi tudi pod vratci za tankanje bencina. Saj se znotraj odprtine za tankanje zadržuje voda, ki počasi pronica skozi spoj med pločevinama in zato začne rjaveti na spoju in na robu pod vratci. Tudi tam je dobro premazati (od znotraj in od zunaj) nekakšnim rust preventer-jem in nekako zatesniti spoj.
Pa dosti varnih kilometrov!
LP M
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
- SubaruLove
- Uporabnik foruma
Iskreno najlepsa hvala za nasvete, takoj ko bo avto pri meni pregledam vse kar si napisal, ce so slucajno se kaksne stvari na katere moram paziti in jih pogledati mi prosim se napisite, tako ne bom mogla spati ko bo pri meni in bom ves cas okoli njega 
Hvala hvala hvala
:.sup
Hvala hvala hvala
- SubaruLove
- Uporabnik foruma
Zivjoooooooo
sporoocam da je moj Scoobi Doobi kooooncnoo pri meniii
in ni kot sem pricakovala ampak se 500x boljse
slikala sem ga itak ze a je tema in sem se cisto premalo posvetila slikanju ampak raje voznji tako da danes ena slikica takoj po kopanju
totalno sem zaljubljena in komaj cakam jutro da se peljem in potem se 15.da ta platisca dam dol
vse kar ste napisali in se nekaj drugih stvari preverim jutri ali v soboto in sporocim stanje
hvalaaaa 
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Čestitke! Želim ti da tale nasmeh v postih traja in traja in traja in traja....
Srečno!
Srečno!
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Dej še kakšno slikco pred kopanjem 
Danes zjutraj sva se videla. Ne moreš spregledati tistega nasmeha 
Aja pa platišča so res za zamenjat, ali pa usaj pobarvat.
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
- SubaruLove
- Uporabnik foruma
Joooj nasmeh mislm da ne bo sou sploh, cist sm nora na ta autoo
ceprou mam eno tezavico, tezavo kokr kol, pusca mi vodo nekje tko da v najslabsem primeru bom rabila hladilnik..to bom pa vidla cez vikend al pa nasledn tedn.. no en mali problemcek me ze ne bo ustaviu!!! Haha
Ha ha ha, evo ena med kopanjem
http://www4.slikomat.com/13/0310/wns-148913.jpg
drgac pa si vidu da ne morm nasmeha sploh zmanjsat, kaj sele dat stran
feltnice bojo zal zdrzale do 15., pol pa itak litke
wiiiiii

Ha ha ha, evo ena med kopanjem
http://www4.slikomat.com/13/0310/wns-148913.jpg
oooo ti si biuuu, sem bla fuul vesela resKamion napisal/-a:Danes zjutraj sva se videla. Ne moreš spregledati tistega nasmeha
PReglej kje pušča hladilnik, da to čimprej urediš. Še pred platišči.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- SubaruLove
- Uporabnik foruma
Definitivno, to bom danes pregledala
upam da cimprej uredim 
- SubaruLove
- Uporabnik foruma
Rabim drug hladilnik, tako da bom zdaj kot nora brskala po internetu..sta razlicna za 2.5 in 2.0? 
- SubaruLove
- Uporabnik foruma
Imam eno vprasanje! 
Torej zdaj bom zamenjala hladilnik in potem nalijem tako kot ste napisali torej skozi cev ki gre v motor in ko na drugi strani iz hladilnika stece, zaprem in dolijem v hladilnik kolikor je se treba.
Zanima me kaj je potem s prezracevanjem, kako to naredim??
Torej zdaj bom zamenjala hladilnik in potem nalijem tako kot ste napisali torej skozi cev ki gre v motor in ko na drugi strani iz hladilnika stece, zaprem in dolijem v hladilnik kolikor je se treba.
Zanima me kaj je potem s prezracevanjem, kako to naredim??
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost