Kok je velik?
Gretje Outback 2.5
Re: Gretje Outback 2.5
Kok je velik?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kolega ima na Hiluxu tole, ampak mislim da ima močnejšo...
Dodal je še nek timer zraven, prav namenski za te zadeve, ki tipa temparaturo in regulira gretje. Naštimaš ob katerih urah greš v službo in naštudira kdaj začet gret da je prava temparatura ko prideš v avto.
On ima dizla in pot do službe je vseskozi navzdol, tako da se mu avto niiič ne segreje sploh in je mel težave s šipo, zato je tudi šel v tole zadevo
Dodal je še nek timer zraven, prav namenski za te zadeve, ki tipa temparaturo in regulira gretje. Naštimaš ob katerih urah greš v službo in naštudira kdaj začet gret da je prava temparatura ko prideš v avto.
On ima dizla in pot do službe je vseskozi navzdol, tako da se mu avto niiič ne segreje sploh in je mel težave s šipo, zato je tudi šel v tole zadevo
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Poslikam pa javim, ker nimam pojma
Vseskupaj sem ga 2x pogledal od blizu...
gusti napisal/-a: ↑10. November 2017, 11:05Kaj pa o tem je že kdo razmišljal?
https://www.ebay.com/itm/VVKB-S-8003A-E ... 0011.m1850
Ne, se ne splača. To samo motor greje, kabine ne, ker nima povezave do kabinskega ventilatorja. Webasto pa ima zraven še povezavo in vklopi kabinski ventilator, da segreje tudi kabino.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Jsm sm ga imel v Fordu in na ključih daljinčka, res dobra reč.
Da bi dal pa zdej jurja za novga z vgradnjo pa ni tolk vredno
Da bi dal pa zdej jurja za novga z vgradnjo pa ni tolk vredno
Kar se pa plina tiče je pa nesmisel predgretje z webastom, da boš privarčecal pol litra ali manj porabe zaradi prvih dveh kilometrov na bencin 
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4466
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Meni se sicer ne zdi tako napačno - če motor / hladilno ogreje na 65°, bo že takoj pihalo toplo, kar pa je že precej boljše kot brez...
Ampak vem, da sem za tako varianto prelen in da se mi avta samo za to ne bi dalo priklapljat na štrom (najbrž bi bilo drugagče, če bi bil doma v Kanadi, Aljaski, Sibiriji, ...
Mogoče bi lahko kak 'wireless phone charger' malo napihnili in predelali za predgretje motorjev...
Sej ni napačno in ja, pihalo bo takoj toplo, vendar prostora ne bo takoj ogrelo, kar je ravno poanta webasta. Da poganja toplo vodo po ceveh in segreva motor in pečko ogrevanja, hkrati pa laufa ventilator v kabini, da cel prostor segreva. In ko ti prideš do avta je recimo v avtu že lepih 23 stopinj, medtem ko se samo z grelcem še vedno usedeš v ledeno mrzel avto.
Pa tudi s tem grelcem, bo razlika samo prvi kilometer, ker že po enem kilometru mlačno piha, po dveh pa že orenk toplo (vsaj v teh naših outbackih (2003 - 2009)
Pa tudi s tem grelcem, bo razlika samo prvi kilometer, ker že po enem kilometru mlačno piha, po dveh pa že orenk toplo (vsaj v teh naših outbackih (2003 - 2009)
Ja meni se outback res noro hitro segreje.. Ne vem če se mi je do sedaj kateri avto že tako segrel.. No res da je bilo kar nekaj med njimi smrdljivcev 
A nima OB elektricn grelc na peci?
Najcenej varianta, za topel avto zjutraj je en star karolifer, ga vržeš na zadnji zic, podaljšek iz drvarnice do avta, pa vtičnica na timer. Jaz si naštimam da se vklopi 15-20min preden grem na šiht, pa je v avtu lepo 25 stopinj, pa šipe odmrznjene
Če kupiš vse skupaj novo je 30€ 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Mislim da ga nima. Ker potem bi moral moj akumulator prejšnjo zimo umret, ker bi ga poraba električnega grelca uničila. Sem imel staro varto, samo 43Ah v outbacku.
Ko motor teče, akumulator načeloma neve da imaš ti par 10A porabe v avtu, ker za vse to poskrbi alternator...
To je res, ampak vseeno bi ob mrzlem zagonu elektrogrelec začel delat in bi se že takoj poznalo na tako majhnem akumulatorju.
Tak grelec pa takoj pobere vsaj 60A, če ne več, ker je vsaj 900 ali 1000W, pri 12 voltih je pa to kr ogromno štroma.
Tak grelec pa takoj pobere vsaj 60A, če ne več, ker je vsaj 900 ali 1000W, pri 12 voltih je pa to kr ogromno štroma.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost