Ker nisem imel nobenega da bi mi pomagal, sem se lotil stvari malo drugače - iz akumulatorja sem odstranil minus, šel v kabino in dal kontakt (do lučk), potem sem pa šel k mašini in si naštimal dovodno cev bencina v plastenko, z eno roko držal cev in plastenko, z drugo roko pa sem naslonil minus kabel na akumulator in to ponovil parkrat. Po prvih treh deci bencina sem počakal da se stanje umiri in se je na dnu hitro pokazala temnejša tekočina - voda. Bilo jo je glih toliko da je bil pokrit dno. Ko pa sem stočil bencin iz starega bencinskega filtra, je pa bilo od cca. dva deci tekočine za prst vode na dnu, kar je pa že kar veliko in potem nič čudnega, da subica ni imela nobenega veselja do delovanja.
Vse prejšnje avte in motor sem v večini primerov tankal na petrolu ali omv-ju in nisem nikoli imel problemov, ko pa sem nabavil subico, sem si pa rekel da bom točil "boljši, kakovostnejši bencin" na molu ................................................. na, pa mam zdej same probleme ...........................