Outback 2011 "coal runner"
Re: Outback 2011 "coal runner"
Honda crv rd1 je top!
to žal ni stvar korajže. čeprav se mi dopade, sam ne dizl. rabljeni bencinarji oz. plinarji majo pa vsi kilometrov ko toče ...
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Update... Štern je zamenjal sveče in popravil natrgano kablovje, ki je metalo ven napako za nek akutator na odmični (boh si ga vedi kdo je to poškodoval). Avto sedaj deluje brez težav in se prodaja. Na obzorju je že drugo vozilo z zvezdami, mogoče celo z eno samo.
Think, Feel, Drive!
EE20
EJ20
EE20
EJ20
Odličen avto samo 100k€ nam fali
H6 je šel od doma 
Če ne delaš ali NEPOŠTENO delaš jih imaš, tisti, ki pa POŠTENO delamo jih pa nimamo. Žal tako je v SLO..
Rukneš kupnino od outbacka v kriptovalute, mogoče boš jutri imel za zvezdo na sliki 
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
nč čakat, loto listek vplačat!
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Sorry da smetim temo..
Zanima me kaka je razlika v vožnji med starim modelom, ki ga imaš prav tako in tem novejšim? Je napredek v udobju,glasnost v kabini itd?
lp
Zanima me kaka je razlika v vožnji med starim modelom, ki ga imaš prav tako in tem novejšim? Je napredek v udobju,glasnost v kabini itd?
lp
novi je večji, bolj udoben in z ogromno več prostora. Ima pa več stvari, ki lahko crknejo.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
če si smem sposoditi temo - koliko pa je servisni interval pri Euro 5 in Euro 6 dizlih...še vedno 15000km, je mogoče že 20000km?
Servisni interval ostaja na 15.000 km. Kar se tice novega Outbacka pa lahko potrdim, da je udobnejsi in z vec elektronike, ki lahko crkne. Glede prostornosti pa lahko recem le, da je bil Legacy prostornejsi in predvsem manj potraten. Tudi voznja z Legijem je bila bolj zabavna in odzivnejsa.
Prodano, tema se lahko zaklene.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost