Tukaj sem dal jaz vgraditi plin. Izbral sem jih zato, ker ima tip dva Legija na plin, pred mojim pa so že predelali tudi Forija, torej so poznali specifiko Subarujev, kar se mi je zdelo najbolj važno.
Generalno sem še kar zadovoljen, čeprav seje dvakrat pojavila večja težava, prvič sem dobival Check Engine lučko, menda zaradi prerevne mešanice. Po spremembi nastavitev je bil potem kakih 3/4 leta mir, potem pa sem imel težave spet lani jeseni, ko mi je plin metalo ven kljub polnemu rezervoarju, spet pa se je prižigala CE lučka. Po dvigu tlaka na uparjalniku zaenkrat ni več težav.
Flash lube za (kao) hlajenje ventilov imam, vendar o njegovi koristnosti težko sodim. Na
Mobisuxu poteka debata, a zadeva pri višjih obratih sploh deluje, ker vleče olje v sesalno cev preko podtlaka. O tem premalo vem, da bi lahko karkoli sodil.
marucelj mi je rekel, da je menda dobro pri plinu na vsake 30k km narediti nastavitev ventilov. To sem storil pri 105k km in bom v kratkem spet, škoditi sigurno ne more.
Do sedaj sem prevozil okoli 55k km na plin in sem ga že prinesel not. Generalno dela kar v redu, edino, kar me malo moti, je to, da včasih cukne, ko spustim plin. A zadeva zaenkrat ni toliko moteča, da bi se mi dalo zezati s tem.