Zaloga, prej pa raje pokličMajK napisal/-a: @subi92: ti si te puše že nabavu, a si jih mogu naročit al so mel na zalogi?
Lp
Problem z menjalnikom ...
No tko .. razlog da sem ostal brez "druge" je bil v glavnem ležaju v menjalniku, nej bi bil že tok obrabljen da so začel letet opilki iz njega .. in baje so ble tiste puše že tko načete, da nebi o tem
Morm pa še naročit zunanjo manjšeto, notranjo manjšeto .. a bi mi en razložu kaj je to?
Upam da bo avtk še ta tedn sestavlen
ga že pošteno pogrešam
Lp
Morm pa še naročit zunanjo manjšeto, notranjo manjšeto .. a bi mi en razložu kaj je to?
Upam da bo avtk še ta tedn sestavlen
Lp
| Subaru Legacy | '91 | 2.2 | 4WD |
Notranja manjšeta je pri menjalniku na kje pride polos nanj, zunanja pa je tista pri kolesu v kateri je zglob. Obe sta iz gume v njih pa je mast zaradi boljšega mazanja. Več o cenah in ostalo na http://www.herkules.si/index.php?categoryID=130, drugače pa tudi na Interservisu niso preveč drage
Pa pazi da bo za 2.2Subija ker je za 1.8 manjša 
Saj je na notranjem koncu polgredi (pri menjalniku) tudi zglob, le da je drugačne vrste (t.i. zglob Tripode, ki omogoča tudi pomike v smeri osi, medtem ko je zglob na zunanjem koncu osno nepomičen).subi92 napisal/-a:Notranja manjšeta je pri menjalniku na kje pride polos nanj, zunanja pa je tista pri kolesu v kateri je zglob.
To drži le deloma oz. le za avtomobile s sprednjim pogonom. Če se omejimo na avtomobile s štirikolesnim pogonom, ima legacy z 1,8-litrskim motorjem in priklopljivim štirikolesnim pogonom spredaj enaki polgredi kot legacy z 2,2-litrskim motorjem, ki ima, pogojno rečeno, spredaj in zadaj enake polgredi. Zanimivo (in logično obenem) je, da ima prej omenjeni model z 1,8-litrskim motorjem spredaj in zadaj različne polgredi (zadaj ima takšne kot model z 1,8-litrskim motorjem in stalnim štirikolesnim pogonom - te polgredi pa so različne od tistih na legacyju 2,2-litrskim motorjem).subi92 napisal/-a:Pa pazi da bo za 2.2Subija ker je za 1.8 manjša
Skratka bodi pozoren le na to, da ti ne bodo "podtaknili" manšet za legacyja 2,0 ali 2,2 s sprednjim pogonom.
Manšeti boš verjetno najceneje dobil tukaj, saj jih izdelujejo sami. Težava je v tem, da se mi zdi, da imajo samo zunanje manšete.
Lp,
Marky
Ta "hod" levo desno (opletanje) je posledica znucanih puš, o katerih je subi92 govoril malo višje. Po spominu staneta cca 3500 sit (obe). Menjava ni zahtevna, je pa potreben vsaj kanal.. in malo ruvanja z nosilcem od menjalnika 
Če se ne motim, ima subi92 celo vrečko poslikano (kodo)
Če se ne motim, ima subi92 celo vrečko poslikano (kodo)
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost