nujno!! kupim justyja
nujno!! kupim justyja
kupim justyja,ve kdo za kak soliden justy? prodam svojga ze drugega..je mal pobutan,rjast,motor pa violinca!
Re: nujno!! kupim justyja
Katerega maš letnik,motor?
Jaz sem kupil enga lepega samo ne vžge,problem na elektriki (domači elektro majstri so naredili pi....... .)
Jaz sem kupil enga lepega samo ne vžge,problem na elektriki (domači elektro majstri so naredili pi....... .)
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Pogoni pa motor delajo kot se zagre? Rja me ne moti pravtako če je pobuškan. Kakšno imaš ceno?
je letnik 92,torej super II wd.pogoni delujejo.prodala ga bom za recimo 200 evrčkov..s tem da rabim prej dobit neko solidno nadomestilo (t.j. še en justy :a ) za mojga prjatlčka justya.
Če je 1.2 motor S II in 4WD je to kar deal
pa kolikor toliko dobro stanje mehanike seveda...pleh je pleh...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Mi lahko prosim pustite kontakt, lahko tudi na privat sporočilo pa bi prišel pogledat tegale justy-ja :-)ninja napisal/-a:je letnik 92,torej super II wd.pogoni delujejo.prodala ga bom za recimo 200 evrčkov..s tem da rabim prej dobit neko solidno nadomestilo (t.j. še en justy :a ) za mojga prjatlčka justya.
Vam bo pa že tukaj nekdo zrihtal novega oziroma boljšega
Mene tudi recimo zanima ... eno zimo bo menda zdržal?
ja, seveda bi zdrzal..ni panike.. jst ga pač morm zamenjat zdej,k pol naprej ne vem kako bo s kešom 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost