kaj ti spet ne stima teb?
justi ne vzge
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Če avto vžge na potisk, ne pa na zaganjač, je težava najverjetneje v akumulatorju, kateremu ob velikemo toku pade napetost, tako da je iskra preslaba ali pa je sploh ni.DMm napisal/-a:Tudi jaz imam problem pri mojem Justy-ju. Motor je 1.2 in mrzel noče vžgati-ne da iskre. Če avto porineš, potegneš vžge. Dokler je avto mrzel se ne vrti nad 3500 obrati (ga prekinja, kot blokada). Ko je avto segret, normalno vžiga na ključ in se vrti do 6500 obratov. Kakšen nasvet?
Si že poskusil s kabli priklopit dodaten akumulator?
Kot drugo pa - mrzlega itak nimaš kaj vrtet nad 3500 obratov...
Seveda pa je lahko tudi kakšna 'bizarna' kombinacija - recimo slabe svečke + slabi kabli za svečke + slab akumulator = problem.
D.
Akumulator pomoje ni, ker sem probal tud z drugim, pa je isto. Mrzlega itak ne vrtim nad 3500, samo je zanimivo, da ga tam prekinja ko je mrzel.
Probal sem z drugimi kabli in svečkami, pa je isto. Sem pa pogruntal, da je na kablu ki pride iz "cinšpule" na razdelilno kapo, iskra, ko daš in vzameš kontakt.Pogledal sem razdelilno kapo pa ima zelo zrabljene repke in sumim da je tam problem. Samo ne vem zakaj je vse ok, ko je mrzel...
Probal sem z drugimi kabli in svečkami, pa je isto. Sem pa pogruntal, da je na kablu ki pride iz "cinšpule" na razdelilno kapo, iskra, ko daš in vzameš kontakt.Pogledal sem razdelilno kapo pa ima zelo zrabljene repke in sumim da je tam problem. Samo ne vem zakaj je vse ok, ko je mrzel...
- Andrej Vončina
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 86
- Kraj: Žiri
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost