Video stuff no.7
Re: Video stuff no.7
Ja tako da na dopust ponavad vzameš velik več, kot bi bilo potrebno. Vsaj jaz ... kamorkoli grem, al čez vikend v Žusterno ali za 14 dni resno na morje. Letos na dopustu pol oblačil sploh nisem razpakiral. Sem bil cele dneve sam v kopalkah/kratkih hlačah in šlapah.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Kramo smo mi že nehal s sabo jemat. Smo minimizirali vse.ziga182 napisal/-a: ↑28. November 2022, 17:52To temo moramo enkrat ob piru udarit, mi smo letos dali čez Grčijo in smo bili dol skoraj 1 mesec pa mi niti na pamet ne pride več da bi šel na Hrvaško na glavni dopust...lani smo bili na Sardiniji in je bilo isto top...glede krame imamo pa vsi iste probleme...lani sem sabo vzel tudi kanglce in ostalo sranje, na koncu sta se otroka igrala samo z mivko in kamni...jebes vse ostalo.
Tako imamo v avtu hladilnik in škatlo z nepokvarljivo hrano, plinski žar/štedilniček, 3 ruzake (vsak svojega 30 litrskega) pa škatlo z opremo za kuhanje (krožniki, posode, pribor,...). Na strehi pa v trugi zložljivo mizo, 3 zložljive stole, šotor in spalke,... Namesto rezervne gume imam pa kompresor in ostale zadeve za "vzdrževanje" avta (gurtno, škobce, kompresor, orodje, pribor za krpanje gum,...) in kampa (klini, kladivo, sekirco, špage,...).
Vse gre v XV brez da bi si zastiral pogled skozi zadnje steklo. Me je Ukrajina izučila, da pol stvari ne rabimo. Moram pa nekako še spravit ameriško 2" kljuko na avto, da si nanjo zmontiram še rezervno gumo. https://images.squarespace-cdn.com/cont ... esized.jpg
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
tole z vlečno kljuko ni slaba ideja,
ko smo že v rubriki video ...,obstaja kakšen video o uporabnosti tega nosilca,
ideja o preklopu za odpiranje vrat
ko smo že v rubriki video ...,obstaja kakšen video o uporabnosti tega nosilca,
ideja o preklopu za odpiranje vrat
Jaz sem letos porabil dvoje gat dvoje kopalk in dve majce, ter tisto kar sem imel oblečeno ko sem se dol peljal.
2x smo šli v mesto (dvoje majc) 2x sem šel na kolo "zgoraj brez" (dvoje gat) in cele dneve sem bil v speedo kopalkah in ničemer drugemu, ker je blo 11 dni skup 24/7 30°C+.
Zvečer ob 23:00 sem šel v šotor pa je bilo še vedno 29°C in sem švical nag v šotoru, pa imam precej luftig šotor.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Sej ima preklop, enako kot priklop za kolo. Spustiš dol in odpreš prtljažnik.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Nasel na spletu. Kot zgleda ima svoj blog;
https://m.youtube.com/@adventureforesterblog
Vidim, da mu dela Starlink in izkoriščam ta post, da vprašam,....če je še kdo tak med nami? Sam sem se nekej igral s tem, ko sem dobu avto in nisem prišel nikamor.misu napisal/-a: ↑07. December 2022, 11:29Nasel na spletu. Kot zgleda ima svoj blog;
Pejmo z avto!
Sicer staro, ampak še vedno za pogledat:
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Levorg STI:
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Levorg STI bo postal Levorg 3.0 Turbo...
Te dva modela sta carja.
Ju že dolgo let spremljam in kaj sta že vse skupaj spravila...kapo dol
Jaz sem dost gledal, ko sta mela tutoriale za navadne ljudi. Ko jima je pa YT postala služba, nekje od Turbos and temples naprej, mi je pa isto ko Discovery channel. Delata reči, ki so navadnemo folku nedostopne že iz časovnega vidika. No, niti ne delata več tok, jima že velik drugi delajo. Ane Marty?
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost