Oldi 1987 Golf II dizel
Re: Oldi 1987 Golf II dizel
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Asistenco? Za veterana? Pri kateri zavarovalnici pa še velja asistenca za vozilo starejše od 10 let? Da ne bote narobe razumel, plačaš jo seveda lahko, za katero koli starost vozila. Koliko jo pa uveljavljaš po preteku 10 let starosti vozila, je pa drugo vprašanje.
EDIT sem pogledal, Triglav da asistenco ne glede na starost, vendar imajo pa omejitev glede ponavljajočih napak.
EDIT sem pogledal, Triglav da asistenco ne glede na starost, vendar imajo pa omejitev glede ponavljajočih napak.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Sam imam AMZS clanstvo za kozlica in za dailya od zavarovalnice.
Jaz tudi. Drugače imam zavarovanje pri Generali, tam sem pa imel sitnosti z asistenco. To je bilo sicer že nekaj časa nazaj, pa sem potem raje vzel od AMZS članstvo. Tu nikoli ne komplicirajo. AMZS ti sicer pokriva vse avte ki jih imaš. sem koristil vleko 2krat za forija, enkrat pa za getza ki ga vozi Stanka. Oba sta pisana name.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
AMZS ima neko asistenco, ki je vezana na osebo - tam ni nobenega pogoja glede starosti vozila, brat je brez problema koristil za 15+ let starega Boxsterja, ki mu je v Livignu spustila vodna črpalka... Krili so še stroške hotela in moje potne stroške, ko sem šel po njega.
Je pa res, da je le za 1x - ko pokoristiš, moraš kupit novo asistenco.
Je pa res, da je le za 1x - ko pokoristiš, moraš kupit novo asistenco.
AMZS ima to kar v članstvu. Če si član in imaš osnovni paket, te enkrat iz tujine in enkrat v sloveniji pripeljejo na željeno lokacijo v enem letu, če imaš članstvo plus, pa večkrat.
Družinski paket pa obsega recimo vse domače avtomobile, ne glede na to, kdo od familje jih vozi + turistično zavarovanje v tujini za celo druižino. Pride pa vse skupaj ceneje, kot da bi vzel coris za celo familjo za celo leto, turistično zavarovanje je pa primerljivo.
Družinski paket pa obsega recimo vse domače avtomobile, ne glede na to, kdo od familje jih vozi + turistično zavarovanje v tujini za celo druižino. Pride pa vse skupaj ceneje, kot da bi vzel coris za celo familjo za celo leto, turistično zavarovanje je pa primerljivo.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Ne bo držalo, osnovni paket krije Slo, tujina je v višjih dveh paketih ...nebivedu napisal/-a: ↑13. Junij 2021, 16:20AMZS ima to kar v članstvu. Če si član in imaš osnovni paket, te enkrat iz tujine in enkrat v sloveniji pripeljejo na željeno lokacijo v enem letu, če imaš članstvo plus, pa večkrat.
https://www.amzs.si/clanstvo/primerjava-clanstev
Pa tole je že mal stran od Golfa ...
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
To je pa sedaj po novem. Včasih je bil osnovni paket nekih 26€, zdej je pa skor 2x dražji. Pol se skoraj bolj splača, da se cela familja zavaruje turistično za tistih 136€, pa imaš za vse avte pokritoKristijan napisal/-a: ↑13. Junij 2021, 18:24Ne bo držalo, osnovni paket krije Slo, tujina je v višjih dveh paketih ...nebivedu napisal/-a: ↑13. Junij 2021, 16:20AMZS ima to kar v članstvu. Če si član in imaš osnovni paket, te enkrat iz tujine in enkrat v sloveniji pripeljejo na željeno lokacijo v enem letu, če imaš članstvo plus, pa večkrat.
https://www.amzs.si/clanstvo/primerjava-clanstev
Pa tole je že mal stran od Golfa ...
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Registriran! Čez tehničnega bp
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Zdej pa še o ceni:
Zavarovanje je res 90% popusta, kar pride dobrih 30 eur, ostalo pa isto kot za vsak avto. Moram jutr majstra na svamz poklicat, mi je reku da dam jest še nekih 40 zraven, pa on zrihta, da je še cestnine samo 20%. Malo morgen, avto moram peljat še na homolomo oldtimerja, pa dobim pol nazaj nekih 70 eur...
Uglavnem, registracija, prijava, tablice, tehnični 190 pa nekaj centov...
@kiki
Od kje so teb naračunal sam 40, mi ni jasno, ker baje da na tehničnega ne moreš dobit popusta, ki je pa okol 35???
Zavarovanje je res 90% popusta, kar pride dobrih 30 eur, ostalo pa isto kot za vsak avto. Moram jutr majstra na svamz poklicat, mi je reku da dam jest še nekih 40 zraven, pa on zrihta, da je še cestnine samo 20%. Malo morgen, avto moram peljat še na homolomo oldtimerja, pa dobim pol nazaj nekih 70 eur...
Uglavnem, registracija, prijava, tablice, tehnični 190 pa nekaj centov...
@kiki
Od kje so teb naračunal sam 40, mi ni jasno, ker baje da na tehničnega ne moreš dobit popusta, ki je pa okol 35???
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Bravo! Še ena stara jajca so na cesti
Kaj ni poanta subvencija cestne takse potem ta, da se lahko s takšnim avtom samo voziš na klubska srečanja in se NE smeš voziti kar tako?
Kaj ni poanta subvencija cestne takse potem ta, da se lahko s takšnim avtom samo voziš na klubska srečanja in se NE smeš voziti kar tako?
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Komot se voziš kolikor češ pa kamor češ 
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kolega se je v času kredit-krize vozil s takim vsak dan 140km, na cviček. Cenejše vožnje skoraj da ni, za tako poceni nabavno ceno avta.
Se sicer pelješ v kozolcu, pa če te kdo nabaše si s prve pod svetlo lučjo pred velikimi vrati, ampak lej...shiral pa ni
Se sicer pelješ v kozolcu, pa če te kdo nabaše si s prve pod svetlo lučjo pred velikimi vrati, ampak lej...shiral pa ni
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Se opravičujem, mislil sem samo zavarovanje plus asistenca. Imam še 50% popusta.
važn da je bokser, spaček subaru ali kaj drugega
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov