Na srečo le en list, tako da se da normalno voziti naprej, pa tudi sicer, nekoč, davno tega je že, sta mi na jugu Španije poknila oba lista in tudi ni bilo neke hude panike odvoziti tistih 2600 km do doma. (redke) prednosti prečne listnate vzmeti ...
Kakorkoli, tokrat mi res ni dišalo MBjovcem odšteti 600 plus EUR za novo (ker za one 200 EUR težke ponaredke iz Turčije že vem, da so kaljeni tako kot da niso in jih Helmutova teže v trenutku povije v obratno ali S obliko
Fedro sem res dobil brez problema in poceni, mehanik pa ... Uf, počasi sem obredel namerno precej zvijugano pot ob Brčkega do Velike Kladuše, se ustavil pri delavnicah, ki so mi zgledale perspektivne in vprašal. Statistika - od 11 je le eden imel voljo, da bi se tega lotil, ampak je imel vse polno za teden dni vnaprej, ostali pa bodisi niso vedeli, kaj in koliko je za narediti ("to mam dva dni dela") bodisi se jim ni dalo ukvarjati s petdesetkilskim železom od fedre. Se vidi, da je to VWland, za razliko od MBlandov, kjer ti takšno stvar naredijo "uzput." Za eno roko v žepu. Z zavezanimi očmi, če je treba.
Tako sem z rezervo na strehi prišel domov.
https://s9.mojalbum.com/17370239_182394 ... 098061.jpg
Zamenjam lahko sam, nakovala in težkega kladiva pa nimam ...
Če kdo pozna koga, ki pozna koga, ki bi me lahko usmeril v pravo smer ... se priporočam.