Vrechin Cruiser HDJ81 - Scottie
Evo, še ena ...
http://matematika.fri.uni-lj.si/damjan/ ... oNekaj.jpg
Dokler sva s Subarujem potovala, ni bilo treba skoraj nič havbe odpirat. Ta Jotka pa skoz hoče, da jo nekaj božaš ...

http://matematika.fri.uni-lj.si/damjan/ ... oNekaj.jpg
Dokler sva s Subarujem potovala, ni bilo treba skoraj nič havbe odpirat. Ta Jotka pa skoz hoče, da jo nekaj božaš ...
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Upam, da potem kdo drugi namesto tebe še parkrat na leto havbo odpre ...
Isti model? Se morava spoznat in kakšno rečt.
Drugače so bili edina stvar, ki bi jo lahko proglasil za izredno, veliki ojnični ležaji (nekaj nazaj po tej temi poglej). Ostalo pa redno vzdrževanje. Na poti imam rutino po vsakem dnevu vožnje popoldne pregledati nivoje tekočin, podvozje, kontrolirati tlak v gumah in še kaj. Vsakih nekaj dni, vsekekor pa po vsakem peščenem dnevu, očistiti vilter za zrak in ciklon.
Drugače sem pa opazko zgoraj bolj mislil kot uteho kolegom Subarujevcem. Sem v eni temi nekaj bleknil o tem, kaj si mislim o zadnjih usmeritvah moje naj tvrdke avtomobilov, pa mi je žal, da nisem bolj v celofan zavil.

... še vprašljivo gorivo na poti, sicer pa kilometri, kilometri. 40kilo na leto.prah in pesek?
Drugače so bili edina stvar, ki bi jo lahko proglasil za izredno, veliki ojnični ležaji (nekaj nazaj po tej temi poglej). Ostalo pa redno vzdrževanje. Na poti imam rutino po vsakem dnevu vožnje popoldne pregledati nivoje tekočin, podvozje, kontrolirati tlak v gumah in še kaj. Vsakih nekaj dni, vsekekor pa po vsakem peščenem dnevu, očistiti vilter za zrak in ciklon.
Drugače sem pa opazko zgoraj bolj mislil kot uteho kolegom Subarujevcem. Sem v eni temi nekaj bleknil o tem, kaj si mislim o zadnjih usmeritvah moje naj tvrdke avtomobilov, pa mi je žal, da nisem bolj v celofan zavil.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
najmanj enkrat letno mehanik pri mamutu havbo še odpre. od začetka sem tud sam skoz odpiral in not buljil, kontroliral tekočine, sej veš staroavtomobilski sindrom. to se je delalo kako leto in pol, pa sem videl, da olja ne pocuza med menjavami niti za 3 mm na šipki, menjalnik je itak ročni, premz lajtnge diht. in sem enostavno nehal not gledat, ker je blo še vsakič vse tam ko mora bit.vrecha napisal/-a:Upam, da potem kdo drugi namesto tebe še parkrat na leto havbo odpre ...![]()
... še vprašljivo gorivo na poti, sicer pa kilometri, kilometri. 40kilo na leto.prah in pesek?
Drugače sem pa opazko zgoraj bolj mislil kot uteho kolegom Subarujevcem. Sem v eni temi nekaj bleknil o tem, kaj si mislim o zadnjih usmeritvah moje naj tvrdke avtomobilov, pa mi je žal, da nisem bolj v celofan zavil.![]()
na poti daljši od 400 km v eno smer žal nikoli nisem bil, puščavo pa poznam sam iz slik.
model je drugače 24 ventilski, euro spec. če se bova kdaj srečala, ti o avtu ne bom imel več kaj dosti povedat, ker bo kmalu menjal lastnika. moj je bil namreč daily driver za šest let, pri teh cenah goriva pa to več ne gre. sej mi je škoda to prodajat, ampak ker ne kaže da bom kmalu kam šel (že tri leta nisem bil nikjer sam "kuća-pos'o"), je brezveze da jo nekam parkiram do prihoda boljših časov. da bi trohnela nekje pod kozolcem jo je škoda, sam zato ker mi je predrago gorivo. je že bolje, da jo ma kdo, ki ima to kaj rabit.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
eto, vseeno sva se z mojo odločila da 80-ice ne prodava, ker za spodoben denar ni nadomestila. voz gre v obnovo: nova sklopka, karter, ojnični ležaji, vhodni in izhodni ležaji na menjalniku in reduktorju + semeringi, vsi križi, , prednje levo pesto, par kosov plastike, servo pumpa na obnovo, termostat in cevi hladilnika, klimo nafilat, na koncu pa še h kleparju in ličarju (manjša popravila), ter vozniški sedež na novo podložit in volan preblečt. huh, je kar spisek.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Dobra odločitev.
:fewefw
:fewefw
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Muzika je res flower-power nostalgija, skladno z občutki, ko obujava spomine.
http://liminaltravels.files.wordpress.c ... nykate.jpg
Foto e-migrator
Glede peska vsepovsod je precej boljše kot na peščeni plaži, je vse absolutno suho in se samo dobro otreseš, pa si cca brez peska.
Bazen ... so pa toplice. Tam nekje 45-50 st. C, za knjapanje ideal. Usred ničega, asfalt 80 km zračke stran, civilizacija (prvi zaselek) okoli 150 km stran. Noro.
@strojnik005:
Kako pa ti to veš?
Okoli Afrike ziher ne, ampak se pa počasi pripravlja nekaj bolj resnega za naslednje leto. Počasi.
http://liminaltravels.files.wordpress.c ... nykate.jpg
Foto e-migrator
Glede peska vsepovsod je precej boljše kot na peščeni plaži, je vse absolutno suho in se samo dobro otreseš, pa si cca brez peska.
Bazen ... so pa toplice. Tam nekje 45-50 st. C, za knjapanje ideal. Usred ničega, asfalt 80 km zračke stran, civilizacija (prvi zaselek) okoli 150 km stran. Noro.
@strojnik005:
Kako pa ti to veš?
Okoli Afrike ziher ne, ampak se pa počasi pripravlja nekaj bolj resnega za naslednje leto. Počasi.
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov