Vozo subaruja, hoto alfo, kupo...renoja?

Garaža za vse nesubaruje
Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba
Prispevki: 5496
Kraj: Trbowle

Re: Vozo subaruja, hoto alfo, kupo...renoja?

Odgovor Avtor: BackW00d » 16. November 2022, 10:40

Vidm da je reno tko k fiat....načeloma OK avto, ampak skos crkujejo stvari za par evrov :)
na fiatu mi je crknal 50 stvari, pa vseskup niso stale več k 500€....

Kar se pa binglna tiče je pa itak zmaga....čeprav je 1.4 se čez ovinke dobr pelje, sploh če ni zguncan v smrt pa če nimate zgonjenih zimskih gor :)
A ga s prikolico gor vlečete? al pač preizkušnja za tisti vikend pa btk za rjo...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....

Kanumlc
Član Subaru kluba
Prispevki: 898
Kraj: Vojsko nad Idrijo

Odgovor Avtor: Kanumlc » 16. November 2022, 21:50

Ja prav luštn je tist konektor. Da malo bolj zašmelca vse skupaj si še ob avto. :scrm

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma
Prispevki: 2456
Kraj: SG/LJ

Odgovor Avtor: ijuvan » 04. December 2022, 21:45

BackWood, nazadnje je bila še registrirana, zdaj pa bomo vidli... Twingota smo vozili na preizkušnjah, ker EkB izpita nima noben od nas. So pa očitno podobne fore kot na fiatu ja, durh je ke', nič pa zaenkrat še ni bilo v nekih ekstremnih številkah, upam da tako tudi ostane še par let :thup
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba
Prispevki: 5496
Kraj: Trbowle

Odgovor Avtor: BackW00d » 04. December 2022, 22:53

Mamn zdaj precej mlajšega holcwagna, pa tudi ni kar neprebojen :) Je tudi vsake par mescev kaj...pa ena grelna svečka, pa druga, pa tretja...čeprav ima avto šele 150k v prvih 5. letih (če je kilometrom sploh res za verjet).

Pa radio nekaj šteka, pa ključavnica nekaj jebe pa ne odklepa ko je mrzlo...pa tam neki nosilci skačejo ven z vodila. Se mi zdi da je subaru bolj lepo delal. Oz. vse kar je crknilo je crknilo z nekim razlogom in ne kar tako iz ljubega dolgega časa.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma
Prispevki: 2456
Kraj: SG/LJ

Odgovor Avtor: ijuvan » 29. Julij 2025, 22:42

Laguna se je pri 265k prevoženih odločila, da ima zadosti. Od skurjenega konektroja naprej je šlo vse kot je treba, potem pa je šla ABS enota, teden pozneje pa sem se domov pripeljal po treh cilindrih, cinšpule in svečke pa so se kopale v olju. Ker sva tako imela namen zamenjati avto za nekaj novejšega, sem jo prodal. Kupec zadovoljen, ker je (če ne upoštevamo teh dveh stvari) dobil dober avto, jaz pa tudi, ker sem še nekaj dobil za njo. Čeprav je šla zaradi okvare, je vseeno verjetno najboljši price/performance avto, kar jih bom imel :111
Lahko tudi nauči par trikov tudi precej novejšega outbacka, ki jo je nadomestil :twisted: Ga predstavim v svoji temi :)
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost