http://www.pravljicnaponudba.si/
Škoda & stuff...
pismo si pa vzel vzorec - 1 primerekkarel napisal/-a:Koliko Škod si pa imela,da si tako prepričana.niva13 napisal/-a:no no, saj Škoda pa spet ni tolk slab avto
Jaz sem imel samo eno pa bo to več kot dovolj za to življenje :2343223
no res nisem imela jaz osebno, ker v plenicah se nisem smela vozit, jo je pa imel moj ocka - Skodo 1000MB
imamo pa v sluzbi in, ce prenese nekatere nase "dirkace", ki zmatrajo tudi Subarujcka, potem spet ni tako zanic
verjetno je pa kot pri vecini znamk dandanes stvar srece
zanesljivost pri kateremkoli avtu je itak stvar srece pri nakupu, karakternih lastnosti voznika in usposobljenosti mehanikaUnikat napisal/-a:Glede na svojo zanesljivost, je tale Škoda še v času juge dobila naziv 1000 Malih Bolova oz. "hiljadu malih bolova". Tako da tale škoda naj ne bi bila nek višek zanesljivosti.niva13 napisal/-a:Skodo 1000MB
Se strinjam.niva13 napisal/-a:zanesljivost pri kateremkoli avtu je itak stvar srece pri nakupu, karakternih lastnosti voznika in usposobljenosti mehanikaUnikat napisal/-a:Glede na svojo zanesljivost, je tale Škoda še v času juge dobila naziv 1000 Malih Bolova oz. "hiljadu malih bolova". Tako da tale škoda naj ne bi bila nek višek zanesljivosti.niva13 napisal/-a:Skodo 1000MB
EJ257, FB25
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov