25-letnica Honda Accord 2.0i ES
Re: 25-letnica Honda Accord 2.0i ES
Jaz sem imel Saab 9000. Lušten avtek za tiste čase.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Norc.
Saab je bil res kul in res je skoda da ga ni vec.GM mu je dal zadnjo sanso kolikor vem samo Švedi kot švedi. Ni pa bil Opel Vectra čeprav so dejali da je kakor sesterski avto.
Motorje je imel iste kot vectra in crkovali so. Švedi pa niso hoteli saaba prodat kitajcem. So pa volvota.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ja samo 2.2 dizel. 1.9 je bil fiat. Bencinci so bili pa ok.
2,2 dizel je isuzujev motor. Načeloma ok motor. Razen elektronike na pumpi za vbrizg goriva.
Meni je 220KM lepo delalo na TTiD-ju. Potem je pri cca 380Kkm motor šel v franže. Bencinarji so pa zakon. Načeloma vsi.
Meni je 220KM lepo delalo na TTiD-ju. Potem je pri cca 380Kkm motor šel v franže. Bencinarji so pa zakon. Načeloma vsi.
Na koncu tunela je vedno luč. Včasih tudi vlak 
9-3 facelift 1.9tid oz jtd je eden bolšjih vozil, ki sem jih imel. Edini strošek so bili konektorji injektorjev.
Se strinjam. Jaz v desetih letih nisem imel tudi enega izrednega popravila. Redno in sprotno vzdrževanje. Tudi veliko preventivnega vzdrževanja je bil deležen, kot vsi avti pri hiši.
Toliko časa nisem imel noben avto in tudi vprašanje, če ga bom še kdaj imel toliko
Še vedno sem mnenja, da je to najlepša notranjost od acccordilaka.
To so bili časi, ko se še ni šparalo na materialih.
To so bili časi, ko se še ni šparalo na materialih.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Da se vrnem nazaj malo...
Prva stvar, ki sem jo naredil na avtu je bila, da sem ven vrgel konusni "športni" filter ven in dal nazaj original airbox.
Vse lepo in prav, če bi ga lahko dobil pri nas na hitro. Našel sem ga v Latviji
Z poštnino vred je bil skoraj 100€. Pa še filter sem dobil zraven, toliko star kot airbox...
Uglavnem zdej je spet 10kw manj...
Prva stvar, ki sem jo naredil na avtu je bila, da sem ven vrgel konusni "športni" filter ven in dal nazaj original airbox.
Vse lepo in prav, če bi ga lahko dobil pri nas na hitro. Našel sem ga v Latviji
Z poštnino vred je bil skoraj 100€. Pa še filter sem dobil zraven, toliko star kot airbox...
Uglavnem zdej je spet 10kw manj...
Imam tak filing da se Honda po difoltu tuna. Ko sem njega dni na H forumu razlagal da z vsakim tuningom skrajšujejo življensko dobo motorja sem bil banana.
Tako da over and out.
Tako da over and out.
Mene kar srat prime, ko vidim te filtre v avtih.
Sem jih že z nekaj avt pometal ven. Sem pristaš original izgleda in nobenih čudnih "tuning" dodatkov.
Danes sem spet mal pošraufal Hondo. Zadnja čeljust je bila za zamenjat. Pa še poceni je bla
Sprot pa še ploščice nove gor vrgel.
Sprot pa še ploščice nove gor vrgel.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov