Outback dizel
subi92 napisal/-a:Imaš morda v mislih CENO, je pa vsaj približno vreden svojega denarja glede na kvaliteto izdelave, ostala vozila so bolj plastik fantastik
ja, ceno. resda pri subaruju najverjetneje dobiš bolj pošten komad avta za denar, a vendar ...gore napisal/-a:Sklepam, da si omenil ceno.
outback dizel pri nas pride 36,430 EUR (oz. 550 manj, če nočem kovinske barve), kar je, reci in piši čez 70,000 DEM
(se opravičujem za offtopic ... pač predvolilni čas
Pa še po vsej verjetnosti imaš manj stroškov z vzdrževanjem, ker so bolj zanesljivi. Sicer pa, polno opremljen Outback 3.0 stane okrog 50.000 €, če vzameš Audija ali Volvota s tako opremo in motorjem si precej čez.Unikat napisal/-a:3 leta in pol za Outbacka dizla, še kakšno leto-dve zraven pa za Allroada ali XC70 ki nimata v osnovi od opreme 0 od 0. Tako da vsaj v tem pogledu se mi Subaruji na splošno ne zdijo dragi za to kar ti nudijo.
95% of Subaru vehicles built in the last 10 years are still on the road.
Če prav razumem gornje zapise, nihče ne trdi, da avto ne nudi dovolj za svoj denar, problem je pač v tem, da je ta denar treba nekako zbrati. Za par % slovencev, ki so se "znašli", to in še več pač ni problem, za ostale pa kar pošten zalogaj.Unikat napisal/-a:3 leta in pol za Outbacka dizla, še kakšno leto-dve zraven pa za Allroada ali XC70 ki nimata v osnovi od opreme 0 od 0. Tako da vsaj v tem pogledu se mi Subaruji na splošno ne zdijo dragi za to kar ti nudijo.
Meni je dati 70.000 starih DEM za kup pleha skoraj perverzno, še ne tako dolgo nazaj si (zelo) soliden avto dobil za manj kot pol tega denarja.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost